Alpha-LupoTherm @ Ecobouw

Ecobouw, hét platform voor duurzaam bouwen
Van 23 tot en met 25 september 2014 organiseren Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt het kennisevent Ecobouw.
Ecobouw biedt een uitgebreid programma voor kennisoverdracht over duurzaam bouwen: presentaties, seminars, debatten, demonstraties en een informatiebeurs. Een keur aan topsprekers en experts. Met als doelstelling om een zo volledig mogelijk beeld te geven van duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving, inclusief nieuwbouw, renovatie, herbestemming en gebiedsontwikkeling.

Ecobouw richt zich met name op architecten, bouwkundigen, bouwers en opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars. Partijen waarbij de ketensamenwerking hoog in het vaandel staat. Dat is immers de sleutel voor duurzaam bouwen.

  • Datum: dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 september 2014
  • Tijd: 10.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
  • Alpha-LupoTherm-stand: D.056
  • Toegang: gratis na aanmelding via deze link

Verdere informatie over het kennisevent Ecobouw 2014 vindt u hier.

 

Contact

Alpha-LupoTherm
Kleveringweg 20, Delft

T: 085 – 077 36 35

info@alpha-lupotherm.nl

Naar de contactpagina