Werking

Zo brengt u Alpha-LupoTherm aan:

Met het innovatieve product Alpha-LupoTherm verlaagt u uw jaarlijkse energiebehoefte betrouwbaar en duurzaam, waardoor u uw verwarmings- en koelingskosten door de veelzijdige en voordelige combinatie van eigenschappen substantieel vermindert. Lagere emissie van schadelijke stoffen, besparing van grondstoffen en vermindering van de kosten, dat is uw voordeel, in combinatie met het hele jaar door comfort, voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Met Alpha-LupoTherm minimaliseert u 4 soorten energie-overdracht:

  • Straling
  • Convectie
  • Geleiding
  • Fasenovergang

De positieve eigenschappen van Alpha-LupoTherm werken als volgt:

Warmte-isolatie = 8 lagen absorptiereducerende luchtkussenfolie met zeshoekstructuur, zorgt voor de beste warmte-isolatiewaarden door de in de noppen ingesloten lucht, waardoor er veel minder warmteverlies is door geleiding.

Straling = 9 lagen zeer dicht gemetalliseerde folie, voor effectieve terugstraling van infrarood bij een zeer lage eigen uitstraling. Daarnaast biedt dit een zeer effectieve afscherming tegen elektromagnetische straling, golven en velden in het gehele frequentiegebied, in het bijzonder bij pulserende straling.

Brandwerendheid = in B2-kwaliteit, met halogeenvrije vlamvertrager en met UV-stabilisator, waarbij de beide buitenste folies vezelversterkt zijn.

Verbindingstechniek = warmte-isolatiefolie gefixeerd met rondom gelaste rand. De rasterverbinding met T-einddraad maakt de buitenkant open voor diffusie, maar blokkeert damp naar binnen.

Plaatsing = eenvoudige, probleemloze, snelle verwerking zoals bij stroken onder de spanten.

Wind- en luchtdichtheid door te lijmen bij aansluiting op muren, terwijl voor fixeren geniet kan worden en latten doorgeschroefd kunnen worden.

De combinatie van effecten van Alpha-LupoTherm, als zeer effectieve warmtebarrière, geeft een veelvoud van de energiebesparing die andere isolatiefolies van vergelijkbare dikte bereiken. Gecombineerd met een extreem sterke en preventieve bescherming tegen elektrosmog heeft Alpha-LupoTherm de beste score waar het gaat om de huidige bouwbiologie.

Contact

Alpha-LupoTherm
Kleveringweg 20, Delft

T: 085 – 077 36 35

info@alpha-lupotherm.nl

Naar de contactpagina