Alpha-LupoTherm in de media: Installatie & Bouw sept 2015

Deze maand in het vaktijdschrift ‘Installatie & Bouw’ een artikel over BioClina capillaire klimaatmatten en Alpha-LupoTherm.

‘Meer comfort, lager energieverbruik en extreem duurzaam’ De verwarmingstechniek van gebouwen moet steeds duurzamer en energiezuiniger worden uitgevoerd, zonder in te boeten aan comfort en bedrijfsveiligheid. “Hieraan kan alleen worden voldaan door een efficiënter gebruik van de energiebronnen”, vertelt Ronald de Vos van Navos Klimaattechniek. Lees verder…

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden

Regelmatig wordt ons om een montagehandleiding van Alpha-LupoTherm gevraagd. Daar zijn wij momenteel mee bezig. Zoals men zegt, zegt een beeld meer dan 1.000 woorden. Daarom hebben wij in de tussentijd onze website uitgebreid met foto’s van verschillende toepassingen en een filmpje over hoe Alpha-LupoTherm wordt aangebracht. Hiermee wordt het een stuk inzichtelijker hoe gemakkelijk Alpha-LupoTherm aan te brengen is.

Neem een kijkje bij onze foto’s!

Zo brengt u Alpha-LupoTherm aan:

7 t/m 9 oktober: Vakbeurs Energie 2014

Energie is hét jaarlijkse ijkpunt voor professionals om de balans op te maken op het gebied van energie. Drie dagen lang komt alles en iedereen op het gebied van energiebesparing en duurzame energieopwekking samen voor het grootste live energieplatform van Nederland. U kunt ons ook vinden op deze beurs in de Brabanthallen in Den Bosch; ons standnummer is 01.F026. Klik hier voor gratis toegangskaarten.

Alpha-LupoTherm @ Ecobouw

Ecobouw, hét platform voor duurzaam bouwen
Van 23 tot en met 25 september 2014 organiseren Cobouw, de Architect en Vastgoedmarkt het kennisevent Ecobouw.
Ecobouw biedt een uitgebreid programma voor kennisoverdracht over duurzaam bouwen: presentaties, seminars, debatten, demonstraties en een informatiebeurs. Een keur aan topsprekers en experts. Met als doelstelling om een zo volledig mogelijk beeld te geven van duurzame oplossingen voor de gebouwde omgeving, inclusief nieuwbouw, renovatie, herbestemming en gebiedsontwikkeling.

Ecobouw richt zich met name op architecten, bouwkundigen, bouwers en opdrachtgevers, zoals projectontwikkelaars. Partijen waarbij de ketensamenwerking hoog in het vaandel staat. Dat is immers de sleutel voor duurzaam bouwen.

  • Datum: dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 september 2014
  • Tijd: 10.00 tot 18.00 uur
  • Locatie: Jaarbeurs Utrecht
  • Alpha-LupoTherm-stand: D.056
  • Toegang: gratis na aanmelding via deze link

Verdere informatie over het kennisevent Ecobouw 2014 vindt u hier.

 

Nieuwe folder Alpha-LupoTherm is uit!

Hij ligt nog bij de drukker, maar u kunt hem nu alvast digitaal inzien! Mocht u graag een gedrukt exemplaar ontvangen, stuurt u dan een mail naar info@alpha-lupotherm.nl.

 

Professionals waarschuwen ministers over aanscherpen EPC-norm in woonakkoord 2013

Overheidsbeleid kan gevolgen hebben voor de volksgezondheid en gezondheid van individuele burgers. Is dit het geval dan dienen deze gezondheidseffecten in de besluitvorming te worden betrokken. Uitvoering van het Woonakkoord 2013 kan op onderdelen leiden tot effecten op de gezondheid. Lees meer…

woonakkoord

Contact

Alpha-LupoTherm
Kleveringweg 20, Delft

T: 085 – 077 36 35

info@alpha-lupotherm.nl

Naar de contactpagina