Voordelen

 

Wat zijn de voordelen van Alpha-LupoTherm?reflecterende isolatie gratis monster

Dun, licht en flexibel
Alpha-LupoTherm is opgebouwd uit maar liefst 17 lagen. Toch is het slechts 32 mm dun, licht in gewicht en flexibel. Hierdoor is het zeer breed toe te passen. Eén soort voor alle toepassingen. U kunt Alpha-LupoTherm gebruiken voor het isoleren van uw dak, spouw, wand en vloer. Bovendien is het niet alleen geschikt voor woonruimtes; ook andere toepassingen als buffervaten en containers kunnen er uitstekend mee geïsoleerd worden.

Sterk en eenvoudig in gebruik
Alpha-LupoTherm is zeer sterk. U hoeft zich geen zorgen te maken dat het scheurt. Bovendien is het zeer eenvoudig te monteren, ook voor de doe-het-zelver. Knippen, plakken en installeren, allemaal in een handomdraai.

Voor nieuwbouw én renovatie
Laat u een nieuwe woning bouwen of gaat u een bestaande woning renoveren? De reflecterende isolatie van Alpha-LupoTherm is voor beide situaties uitermate geschikt.

Niet schadelijk voor de gezondheid
Traditionele isolatiematerialen als wollen en schuimen bevatten vezels of gassen die niet goed zijn voor de gezondheid. Deze kunnen zelfs ernstige longaandoeningen als longfibrose veroorzaken. Alpha-LupoTherm is schoon en vriendelijk voor de huid, niet allergeen en fysiologisch probleemloos; mondkapjes en handschoenen kunt u achterwege laten.

Efficiënte energiebesparing, comfort het hele jaar door
Alpha-LupoTherm voorkomt niet alleen dat warmte verloren gaat, het zorgt ook voor een aanzienlijke verlaging van uw jaarlijkse energiebehoefte. En dat ziet u terug op uw energierekening. Bovendien kunt u besparen op uw verwarmingsinstallatie en afgiftesysteem. Ook zorgt de isolatie er in de zomer voor dat de warme buiten blijft. Zo geniet u dus het hele jaar door van een aangenaam en gezond binnenklimaat.

Zeer lange levensduur
Mede dankzij de unieke samenstelling en het gebruik van hoogwaardige materialen heeft Alpha-LupoTherm een levensduur van meer dan 75 jaar.

25 jaar garantie
Met Alpha-LupoTherm haalt u een absoluut kwaliteitsproduct uw woning binnen. En omdat wij staan voor ons product geven wij een garantie van maar liefst 25 jaar.

Niet schadelijk voor het milieu
Alpha-LupoTherm bestaat uitsluitend uit milieuvriendelijke materialen, die na het verstrijken van de levensduur volledig recyclebaar zijn. Zo is Alpha-LupoTherm dus niet alleen goed voor het comfort in uw woning en uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

Contact

Alpha-LupoTherm
Kleveringweg 20, Delft

T: 085 – 077 36 35

info@alpha-lupotherm.nl

Naar de contactpagina